
Vista completa
Articoli simili
Felpa con cappuccio sportiva ampia con stampa digitale 3D, motivo: pupazzo di neve, serie di cartoni animati, per uomo e donna, primavera e autunno
161 venduto
28,30€45,64€
Colore : LW1003

























Misura : S
S
M
L
XL
XXL
Quantità :
Rapporto
Includere la violazione del copyrightSpedizione standard gratuita. Guarda i detagli
Stimato tra Tue, Nov 11 e Tue, Nov 18
Puoi restituire il prodotto entro 30 giorni dal ricevimento. Guarda i detagli
Acquista con fiducia
Garanzia di rimborso
Ricevi l'articolo che hai ordinato o ti verrà restituito il denaro. Saperne di più
Informazioni su questo articolo
Il venditore si assume ogni responsabilità per questa inserzione.Codice articolo: 31157584
Specifiche degli articoli
Spessore
Norma
Colore
Colorato, Nero, Rosso
Lunghezza superiore
Lunga
Materiale
Pu
Lunghezza della manica
Senza maniche, Tre quarti, Altri
Ripieno
Cotone simile alla seta
Parte rimovibile
Colletto staccabile, Cappello staccabile, Fodera staccabile
Tipi
Sciolto
Istruzioni per la cura
Lavaggio a mano
Componenti inclusi
Multipla
Descrizione dell'articolo da parte del venditore
New Style Personalized 3D Digital Print Hooded Sweatshirt
Undertake large and small batches
Welcome buyers to collect and patronize
1: Do you have all the styles in your store?
Answer: Most of them are available, but we have many styles and customer needs vary, so we cannot guarantee that all styles are available on the same day. For styles that are not available, we will arrange production time, with a normal production cycle of 1-3 days and 3-5 days at the end of the year and beginning of the year. If you need expedited service, please contact our customer service for urgent processing.
2: When will it be shipped?
Answer: Orders placed and paid before 17:00 will be shipped on the same day, while those placed after 17:00 will be arranged for shipment the next day. The tracking number will be filled in by 12:00 AM the next day. If it is not filled in by 12:00 PM, please contact our customer service for urgent processing, and we will expedite the shipment within 2 days.
3: What will be shipped, where will it be shipped from, and when will it arrive?
Answer: By default, we ship via ZTO and Suer. If you need to specify, please be sure to inform customer service for notes.We are in Guangzhou, delivery time: within the province next day, to Jiangsu, Zhejiang, Shanghai, and Fujian 3~4 days, other regions 4~5 days.
4: What is the minimum order quantity and how is the sample fee charged?
Answer: Custom-made.Minimum order quantity: If the pattern size and fabric are the same as our existing models, the minimum order is 50 pieces with a sample fee of 100 yuan.If the pattern sizes are different, the total quantity starts from 300 and can be divided into multiple patterns. A single pattern and size requires a minimum of 50 pieces.If the fabric is not available in our stock, we will ship according to the actual quantity purchased, with a sample fee of 300 yuan.
5: Clothing size issue?
Answer: Our products are designed specifically for international customers, with sizes larger than domestic standards by one size. This has been confirmed through professional seller satisfaction data surveys and meets the standards of foreign customers.
6: Issues with color difference and fading?
Answer: Before the product is listed, we have professional colorists proofread it. Since everyone's monitor is different, there might be slight variations. The actual product shall prevail (please be cautious if you have particularly high requirements for color accuracy).The product adopts advanced digital printing technology and will not fade in machine wash, hand wash, or high-temperature wash.
7: Is there still a discount available?
Answer: You can check our policy, which clearly states the membership level discount criteria. If you meet the criteria, you can contact customer service to apply
8: Why is customer service response so slow?
Answer: If your inquiry does not receive a timely response, it may be because there was an overwhelming volume of inquiries at that time or because customer service is currently verifying. If you have any questions, you can leave a message first, and customer service will respond to you one by one after receiving it.
9: Why are there small black spots on clothes?
Answer: We apologize for this issue. It is a flaw in the digital printing process that cannot be completely avoided. Light-colored clothes will have some spots because even a tiny bit of dust can turn into small black spots after high-temperature transfer printing. There is no way to avoid dust in the air, and we cannot see it with the naked eye. If you mind, please be cautious when purchasing.
10: What about return and exchange after-sales issues?
Answer: If you have any quality issues within 7 days of receiving the goods, please contact our customer service immediately. If everything is verified correctly, we will cover all return and exchange shipping costs.Custom-made items are non-returnable and non-exchangeable without quality issues because we create products based on your specific requirements.



Ricerche correlate
felpe con cerniera bianchefelpe rossefelpe con cappuccio di Halloweenfelpe con cappuccio alla modafelpe con cappuccio in poliesterefelpe con cappuccio grandi e altefelpe con cappuccio marronifelpe con cappuccio del collegefelpe con cappuccio blu navyfelpe con cernierafelpe con cappuccio da baseballfelpe morbidefelpe con cappuccio a forma di ragnofelpe con strassfelpe con cappuccio personalizzate







